Het Team - 2018

Logo Aeres.pngIn 2018 hebben vijf studenten,  John Dreves, Kim Bobeldijk, Eva Liefveld, Daniël Klaver en Guido Hilgeman de handschoen opgepakt om op basis van de resultaten van het onderzoek in 2017 nieuw onderzoek te doen. 

Op 17 januari 2019 hebben zij hun rapport opgeleverd. Met overtuiging en enthousiasme hebben Eva, Guido, John en Kim hun onderzoek en resultaten toegelicht in een presentatie aan hun mede-studenten, docenten en begeleiders, en aanwezige opdrachtgevers van ook andere projecten. 

De resultaten bevestigen de bevindingen van het rapport van een jaar geleden, en geven een begin van het inzicht in het specifieke gebruik van de T3-kast. Ondanks een groei van 30% in bezetting, was de dataset statistisch gezien onvoldoende groot om significante conclusies te trekken. Nieuw vervolgonderzoek in 2019 zal op ook andere momenten in het jaar nog meer inzicht in die bewoning zal opleveren. Desalniettemin zijn wij, en de studenten blij en tevreden met het onderzoek en de resultaten: hartelijk dank aan Eva, Guido, John en Kim.

Dit project is een initiatief van René Spaargaren uit Almere © 2015-2021   /   SITE MAP   /   DISCLAIMER